tirsdag 15. oktober 2013

Hjemmelaget müsli

Til frokost elsker jeg frokostblanding og yoghurt! Så hadde lyst å lage min egen musli. Resultatet ble ganske bra, her er oppskriften!

Hjemmelagd müsli

3 dl havregryn
2 dl ruggryn (selges i store butikker, men kan erstattes med havregryn=
En neve valnøtter
0,5 ts salt
2 ss olje
1 ss honning
Litt rosiner og tranebær

Sett stekeovnen på 160 grader. Bland de tørre ingrediensene. I en annen bolle blander du olje og honning og varmer litt i vannbad så honningen løses mest mulig opp. Spre de tørre ingrediensene på et bakepapir på et stekebrett, hell over olje og honningen og bland godt med hendene. Stek i ca. 20 minutter til grynene får en fin farge. Tilsett rosiner og tranebær når grynene er avkjølt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar